dissabte, 23 d’octubre del 2010

Aquest post no està patrocinat per una casa d'apostes

Betandwin, Miapuesta, Bwin, Betfair... cases d'apostes per Internet que surten com bolets i que deuen fer molts diners a costa del gust pel joc i la cobdícia dels ciutadans. En principi res a dir, o tot, segons com es miri. La gent és lliure de fer el que vulgui amb els seus diners: jugar-se'ls, regalar-los, comprar coses inútils i, fins i tot, estalviar-los. Això no treu que sigui una vergonya que l'objectiu d'una empresa sigui intentar que la gent es jugui els quartos.

De totes maneres, el problema es planteja ara per un tema molt concret, que és el patrocini de tot tipus d'equips esportius per aquestes cases d'apostes. D'entrada, ja és lleig difondre un vici com és el joc aprofitant la plataforma que ofereix la sempre noble pràctica esportiva. Però el que és absolutament impresentable és que les cases d'apostes patrocinin els equips sobre els quals fan jugar-se els diners. Digueu-me malpensat, però em sembla que la temptació és gran. "Jo, casa d'apostes X patrocino l'equip Y, i si aquest equip Y perd contra l'equip Z, resulta que guanyo una morterada de diners. Potser que truqui al president de l'equip Y, i li recordi la de diners que aquesta casa X hi inverteix..." És a dir, quina garantia hi ha que la pràctica esportiva no quedi adulterada per les pressions de les cases d'apostes que la patrocinen?

Evidentment podem pensar que tot és net i que tots plegats són bellíssimes persones, però cal no oblidar que quan hi ha molts diners en joc -mai més ben dit- els principis s'obliden molt ràpidament. Que encara no ha passat res ? Al temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada