dimarts, 14 de febrer de 2012

La Federació Francesa ofereix el Stade de France per a la final de la Copa del Rei

La sorpresa ha saltat aquest matí, quan des de la Federació Francesa s'han posat en contacte amb l'Espanyola per oferir el Stade de France per a la final de la copa del Rei. Així, el secretari general francès, Jean Pierre Du Maplume, ha manifestat que des de París estaran encantats d'acollir la final de la copa d'Espanya "Si a Madrid no hi ha lloc per a bascos i catalans, a París estarem encantats d'acollir-los". A més, ha recordat que París és tan lluny com Sevilla tant des de Bilbao com de Barcelona, i que l'aforament de 80.000 places l'iguala gairebé amb el Bernabéu.

La notícia s'ha rebut favorablement, sobre tot en el moment actual en què des de França s'havia comès la infàmia de posar en dubte l'honorabilitat de l'esport espanyol. "Ho entenem com un acte de desgreuge, i estudiarem detingudament la proposta" ha assegurat Arriérez Torrezno, cap de relacions exteriors espanyol, que ha fet notar que ja hi ha precedents de partits de competicions nacionals jugats a l'estranger, com és el cas de les finals de copa italianes que s'han disputat en diverses ocasions a la Xina i altres països.

A canvi, en justa correspondència, també s'ha proposat que la final de la Copa de França, prevista per a finals d'abril es pugui jugar al Camp Nou, en un cap de setmana en què el Barça juga fora de casa.

Per últim, fonts properes a la Casa Reial no han amagat el seu entusiasme per la idea: "Serà una manera esplèndida d'enfortir els llaços fraterns amb el nostre país veí, tot i  que lamentablement sa majestat no podrà assistir al partit per raó del desplaçament, i perdrà una ocasió especial per rebre el caliu de les aficions de Barça i Athletic de Bilbao"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada