dimarts, 5 de febrer del 2013

Castelldefels a la Superbowl

Per farcir una mica la notícia de la Superbowl, al web de L'Avantguarda comenten també els anuncis que les cadenes de televisió d'Estats Units han posat a la mitja part del partit. No cal dir que és el bo i millor de la publicitat mundial, on les marques es gasten literalment milions de dòlars per uns pocs segons. Per tant, tot l'anunci ha de ser senzillament perfecte.

Doncs bé, un dels anuncis és del desodorant Axe, on un musculós socorrista salva una guapíssima noia de l'atac d'un tauró.... a la platja de Castelldefels! Res de Califòrnia, el Carib o un atoló del Pacífic: l'escenari triat per fer un anunci que veuran centenars de milions de persones és ni més ni menys que la nostra esplèndida platja de Castelldefels. Comproveu-ho vosaltres mateixos:
Ara només cal explicar als ianquis que a Castelldefels els socorristes estan així de catxes, i les banyistes són així d'espectaculars, i els tindrem fent cua per trepitjar la sorra del Baix Llobregat.

De totes maneres, la historieta de l'anunci és bona, però tampoc excepcional. Res a veure amb l'anunci de la Bar Refaeli, tan impactant com senzill, i que no us podeu perdre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada